donderdag 2 juli 2015

Snel afvallen met shakes

Snel afvallen met shakes is een snelle manier van afvallen, maar een bite erbij is zeker niet verkeerd!
Normaal gesproken hebben je spieren eiwitten nodig, gemiddeld 1.2 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht, om de spieren te voeden en geen spiermassa te verliezen tijdens het afvallen.
Je hart is óók een spier en daar moet je wel zuinig mee omgaan! Wees daar alert op als je de keuze maakt om snel af te vallen met shakes!

Proteïneshakes zijn er in vele soorten, smaken én kwaliteiten. Let er dus op dat je voor hoogwaardige, biologische en plantaardige proteïnen kiest; niet voor onbekende producten (uit verre vaan Aziatische landen) die goedkoper zijn in de markt!

Snel afvallen met shakes is verantwoord met Mijn eigen Lijn.

Snel afvallen met shakes is verantwoord met Mijn eigen Lijn, een bedrijf wat zich al jaren toelegt op snel én verantwoord afvallen onder professionele begeleiding en persoonlijk advies; echter wanneer men bekend is met het concept kan men ook direct bestellen via de webshop van Mijn eigen Lijn.
De producten van Mijn eigen Lijn zijn speciaal uitgezocht uit de best mogelijke ingrediënten op natuurbasis, wat garant staat voor de beste kwaliteit waarmee snel afvallen met shakes gegarandeerd en verantwoord is!

Snel afslanken met shakes?

Snel afslanken met shakes, waarbij je alléén shakes drinkt, is niet aan te raden; je hebt nog méér nodig dan alleen eiwitten! Bij afslankpraktijk Mijn eigen Lijn mag je ook (toegestane) groenten eten, dat geeft je maaltijden kleur en wordt daardoor ook smakelijker waardoor je ook je broodnodige  vitaminen en mineralen consumeert. Ons advies is ook om ter aanvulling de broodnodige voedingssupplementen te gebruiken zoals een (natuurlijke) Multivitamine, Calcium/Magnesium DK, C-1000, Kelp (ondersteuning schildklier) en Potassium (Kalium). Er ontstaan bij alleen het gebruik van proteïnen tekorten die moeten worden aangevuld, want alleen snel afvallen met shakes, dus puur alleen de eiwitten is onvoldoende voor je lijf.

Snel afvallen met shakes; ik wil ook kauwen!

Snel afvallen met shakes kan, maar wat is er fijner om eens lekker te kunnen kauwen in bijvoorbeeld boterhammen of een pizza of een lekker toastje?!

Mijn eigen Lijn heeft een uitgebreid assortiment proteïnerijke en koolhydraatarme maaltijden zoals een grote assortiment dranken (shakes), nagerechten (shakes) voor snel afvallen met shakes, en natuurlijk ook soepen, uitsmijters, verschillende soorten pannenkoeken, warme maaltijden zoals chili, spaghetti en aardappelpuree (!), diverse broodsoorten, toastjes, chips (zippers), repen, wafels (zoet en hartig), te veel om op te noemen! Zie daarvoor onze webshop: www.mijneigenlijnshop.nl. Heerlijk om eens lekker te kunnen kauwen en toch snel en verantwoord af te vallen! Het gaat niet langzamer als je ook voor de andere eiwitrijke maaltijden kiest! Laat je vooral voorlichten door de adviseurs van Mijn eigen Lijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten