vrijdag 4 december 2015

Afslanken met pillen of kruiden

Wil je afslanken, maar weet je niet of je voor pillen of kruiden moet gaan? In dit artikel leggen we je graag uit wat het verschil is tussen deze middelen. We leggen uit wat het verschil is tussen natuurlijke of synthetische pillen. Naast afslankpillen kun je ook gebruik maken van kruiden, ook hier vertellen we je graag waarom deze effectief zijn bij het afslanken.

Natuurlijke of synthetische pillen

Afslankpillen kunnen tijdens het afslanken werking hebben op je vetverbranding, eetlust en energieniveau. Voor het afslanken kun je kiezen voor natuurlijke of synthetische pillen. Natuurlijke vitamines zijn gemaakt van stoffen die uit het natuur komen. Denk aan stoffen die van plantaardige of dierlijke oorsprong zijn. Synthetische vitamines daarentegen zijn gemaakt in een laboratorium. Wanneer je gebruik maakt van natuurlijke of synthetische vitamines hoeft dit geen invloed te hebben op de werking. Het lichaam kan namelijk synthetische vitamines niet onderscheiden wanneer ze dezelfde chemische formule en 3-D structuur als natuurlijke vitamines hebben. Vitamine E vormt hier een uitzondering. De chemische opbouw van vitamine E verschilt licht van de plantaardige vitamine E. Het lichaam neemt de plantaardige vitamine E beter op en heeft een betere anti oxidatieve werking.

Gebruik van kruiden

Wil je liever geen gebruik maken van pillen, dan kun je ook kruiden gebruiken bij afslanken. Kruiden zijn natuurlijker dan pillen. Kruiden hebben verschillende effecten, het ligt eraan welk kruid je gebruikt. Een kruid dat je lichaam laat denken dat je maag vol is, is uitermate effectief bij afvallen. Je eet hierdoor minder en dus val je sneller af. Andere kruiden zorgen dat je lichaamsfuncties werken, zodat je ademhaling, hartslag en vertering sneller werken. Dit zorgt voor meer energie, waardoor je ook sneller gaat afvallen. Kruiden zorgen dat het lichaam meer calorie├źn verbrand.

Veilige kruiden en pillen

Ben je op zoek naar goede en kwalitatieve afslankmiddelen Check dan eerst of het afslankproduct bij je past. Hoe veilig een afslankmiddel is wordt bepaald door je eigen gezondheid en samenstelling van middelen. Bij twijfel is het altijd raadzaam om een deskundige, zoals een huisarts in te schakelen. De huisarts is op de hoogte van je gezondheid en weet bijvoorbeeld wat je medicijngebruik is. Je kunt ook zelf de veiligheid van pillen controleren. Wil je kruiden gebruiken, dan is het ook aan te raden om  je huisarts of een gezondheidsexpert in te lichten. Beide professionals kunnen je kruiden voorschrijven die bij jouw afslankdoeleinden horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten