maandag 12 september 2016

Kleding 2.0

Wist je dat er in Nederland de meeste “lange mannen” wonen? Het kan dan ook niet uitblijven dat de kledingwinkels zich steeds meer op deze doelgroep gaan richten. Nog steeds is zijn er in verhouding minder winkels voor lange mensen dan voor kleinere mensen maar toch… Je kunt wel stellen dat Nederland een nieuwe fase op het gebied van kleding is ingegaan: Kleding 2.0

Lengtematen voor lange mannen

De kledingshops voor lange mannen zetten op hun producten niet alleen de maat als L of XL maar ook vaak de lengte van het hemd of de mouwen. En ook daar blijft het nog niet bij, want…. Lange mensen zijn niet alleen lang, ze hebben net als kleinere mensen verschillende lichaamstypes. Lange mensen kunnen ook een ectomorph (smalle / dunne lichaamsbouw), mesomorph (grote borstkast, romp en schouders) of een endomorph (stevige armen en benen) bouw hebben.

Webshop voor lange mannen

Als je eenmaal je kledingmaten kent kun je als lange man ook prima je kleding online kopen. Een zeer geschikte website voor de lange man is bijvoorbeeld Mouwlengte 7. Deze online winkel biedt uitsluitend kleding, waaronder overhemden voor de lange man. Niet alleen grotere maten, maar ook kleding voor de verschillende lichaamstypes.

Ook lange mannen willen gezien worden!

Lange mannen worden over het algemeen al meer bekeken vanwege hun lengte. Maar dat betekend niet dat zij met hun kleding geen extra persoonlijkheid kunnen uitstralen. Met de kleding 2.0 kunnen zij dit ook bereiken. Kleding die gezien mag worden, hip is en een perfecte pasvorm heeft voor hun lange lichamen. Ook zij kunnen nu met stijl en design voor de dag komen. Ben jij zo’n modebewuste lange man, bezoek dan eens de website Mouwlengte 7. Je vind er er overhemden en shirts met een leuke print voor een mooie en betaalbare prijs. En wat zeer belangrijk is in de diverse maten voor verschillende lichaamstypes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten