dinsdag 10 januari 2017

Een duurzame evenementenlocatie

Een evenement organiseren kan een boel hoofdpijn en zorgen met zich meebrengen. Wanneer je een goed evenement wilt organiseren zijn er gewoon een aantal dingen waar je echt goed rekening mee moet houden. De belangrijkste pijler hierin zijn de afspraken die je maakt met de evenementenlocatie. Wanneer je geen goede afspraken maakt, kan het zomaar voorkomen dat je achteraf voor verassingen komt te staan. Dit kunnen prijzen zijn die hoger uitvallen, of catering die niet aansluit bij al je gasten. Daarnaast is de locatie van je evenementenlocatie van groot belang. Kies voor een locatie die geografisch handig ligt voor al je gasten. Wanneer je namelijk voor een locatie kiest waarvoor mensen enorm lang moeten rijden, dan is de kans groter dat zij uiteindelijk niet op je evenement verschijnen.

Geografische locatie

Breng hiervoor in kaart waar je gasten vandaan komen en plaats deze op een kaart. Kies vervolgens een evenementenlocatie die in het midden van deze plaatsen ligt. Zo weet je zeker dat je een centrale, goed te bereiken congrescentrum uitkiest.

Succes

Ik wens je ontzettend veel succes bij het organiseren van je evenement. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je die uiteraard even achterlaten in de comment sectie van deze blog. Veel plezier op je evenement. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten